Denim op denim: schoenen met denimlook zijn een absolute hit!

DENIM OP DENIM

van Kennel & Schmenger
0 commentaar 2,8K standpunten

Denim is tijdloos, veelzijdig en altijd on trend - en dat vieren we dit jaar. Denim-op-denim-styling met een speciaal tintje: denimlook schoenen! Met Kennel & Schmenger hebben we een selectie schoenmodellen die perfect passen bij
je denim outfit en til je look naar een hoger niveau.

Onze loafers GRETA zijn een must-have voor iedereen die hunkert naar een casual maar stijlvolle look. Met hun denimlook passen ze perfect bij je favoriete jeans en geven ze je outfit een relaxte elegantie.

Voor een vrouwelijke touch raden we onze denim slingback ballerina aan. GRETA met een kralenbandje en contrastkleurige lakneus. Deze schoen is een stijlvolle toevoeging aan elke denim outfit en geeft je look een verfijnde touch.
Opmerking.

Als trainers meer jouw ding zijn, dan zijn onze trainers GANG in een denimlook is precies wat je nodig hebt. Met zijn coole ontwerp en comfortabele pasvorm is het de perfecte metgezel voor casual alledaagse looks.

Misschien wilt u ook

Laat een reactie achter

* Door dit formulier te gebruiken geeft u toestemming voor de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

nl_NLDutch