Samenwerking en Capsule Collectie met Janin Ullmann

van Kennel & Schmenger
0 commentaar 3,2K standpunten

Wanneer stijlvol design en kleurrijke extravagantie elkaar ontmoeten, kan dat alleen maar de exclusieve collectie van Kennel & Schmenger met Janin Ullmann zijn.

Er is bijna niets dat de mooie blondine niet kan. Als succesvol presentatrice en actrice is Janin Ullmann thuis voor de camera en is nu ook creatief geworden als mode-expert en schoenenontwerper exclusief voor Kennel & Schmenger.

De collectie bestaat uit drie verschillende schoenstijlen die nu verkrijgbaar zijn. Het is een beperkte speciale collectie en het kernthema van onze samenwerking is duurzaamheid. Daarom is er ook maar een fijne selectie van één sneaker en twee laarshakken.

De modellen FLASH, INDIE en MONACO schitteren allemaal in de trendkleur roze en maken indruk met hun oog voor detail!
Vrouwelijk design, fonkelende siergespen en een moderne combinatie van materialen geven elke schoen een casual maar elegante uitstraling.

Janins voorkeur voor materialen, haar liefde voor de kleur roze en gedetailleerde sieraadelementen vloeien over in de stijlen. Dit resulteert in stijlen die duurzaam zijn en toch inspelen op de huidige modetrends.

Janin heeft gekozen voor opvallende sierelementen die het uiterlijk van de schoenen versterken en de stijl net dat beetje extra geven.

Absolute must-haves voor alle schoenenliefhebbers die van kleur houden.
Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige geselecteerde materialen zorgen voor een schoen die u jarenlang zal vergezellen.

Duurzaamheid is een topprioriteit bij Kennel & Schmenger en daarom wordt de Capsule Collectie volledig in Duitsland gemaakt. De ontwikkeling, het ontwerp en de productie vinden eveneens plaats in Rijnland-Palts. Onze schoenen zijn gemaakt van leer, wat ook een zeer duurzaam materiaal is. Het hoeft niet speciaal gekweekt te worden, maar loopt naast de voedselindustrie.

Kennel & Schmenger is altijd op zoek naar de nieuwste trends en past die vervolgens toe op haar merk. De nadruk ligt echter altijd op klasse en niet op massa, d.w.z. tijdloze klassiekers met een bepaald iets.

De Capsule Collection met modedeskundige Janin Ullmann kon geen betere symbiose zijn met Kennel & Schmenger zelf en weerspiegelt perfect het imago van het merk.

Misschien wilt u ook

Laat een reactie achter

* Door dit formulier te gebruiken geeft u toestemming voor de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

nl_NLDutch