Klaar voor de lente met onze casual-coole SKILL sandalen met profielzool

SANDALEN

van Kennel & Schmenger
0 commentaar 1,4K standpunten

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het de perfecte tijd is om je schoenengarderobe bij te werken met stijlvolle en comfortabele schoenen. Sandalen om te upgraden. Bij Kennel & Schmenger hebben we precies wat je nodig hebt: onze nieuwe sandalen met profielzool! Ze combineren een casual stijl met ultiem comfort en zijn precies wat je nodig hebt voor zonnige dagen.

Bekijk onze twee topmodellen:

  1. VAARDIGHEID M - De sandaal met klittenband en geraffineerde decoratieve elementen:
    Deze sandaal is het toppunt van casual elegantie. Of het nu met dikke strass-steentjes, filigraan-edelstenen of een coole denimlook is, ze zijn een absolute blikvanger. De klittenbandsluiting zorgt voor een pasvorm op maat.
    pasvorm, terwijl de profielzool zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Of je ze nu draagt voor een wandeling door de stad of een ontspannen bezoekje aan een café, in SKILL M zie je er altijd stijlvol uit.
  2. VAARDIGHEID S - De sandaal in delicaat beige suède of robuust nappaleer: deze sandaal combineert eenvoudige elegantie met geraffineerde details. De fijne rimpeling op het bandje geeft hem net dat beetje extra, terwijl het suède zorgt voor een luxe gevoel.
    Je kunt ze dragen als klassieke sandalen met bandjes in allerlei designs of als casual slip-on schoenen met vrouwelijke knopen als decoratief element en delicaat nubuckleer.

Welke look je ook kiest, met VAARDIGHEID S ben je perfect uitgerust voor de zomer.

Onze sandalen met profielzool zijn niet alleen stijlvol, maar ook bijzonder comfortabel. De robuuste zool biedt optimale ondersteuning en demping, zodat je zonder problemen de hele dag op pad kunt. En dankzij de hoogwaardige materialen en afwerking kun je vertrouwen op
lange levensduur van je nieuwe favoriete sandalen.

Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor op de zomer met onze casual-coole Vaardigheid sandalen en geniet met volle teugen van de warme dagen!

Misschien wilt u ook

Laat een reactie achter

* Door dit formulier te gebruiken geeft u toestemming voor de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

nl_NLDutch